Kedvezményezett neve: Hospice -  Segítő Kéz Alapítvány

Projekt címe: Szent László napi rendezvények

A szerződött támogatás összege: 2.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében 2 db közösségépítő rendezvényt valósítottunk meg.
Az első rendezvény "Családi nap a Szent László téren" címmel került megrendezésre 9-14 óráig. A rendezvény programja főzőversennyel kezdődött, melyre baráti társaságok, családok, munkatársi közösségek jelentkeztek és mérték össze jó hangulatban főzőtudományukat. Közben zajlottak a délelőtti programok, ahol sem a gyermekek, sem a felnőttek nem unatkoztak. A Karzat Színház lovagi vágtája, ügyességi játékai, valamint az ez időre tervezett állatsimogató adott lehetőséget a gyermekek részére az élmény- és tapasztalatszerzésre. A délelőtt folyamán gyermekkoncertet szerveztünk a fiatalok számára ismert és közkedvelt Aranykapu zenekar jóvoltából. Közben játszóházak, helyi kézműves vásár gondoskodott arról, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő elfoglaltságot, élményszerzési lehetőséget. Fontos volt számunkra, hogy a város lakói megismerhessék a Hospice ház munkáját, melyre ez a nap lehetőséget teremtett.
A felnőtteknek pszichés és egészségügyi tanácsadást tartottunk, lelki beszélgetésre is lehetett vállalkozni. A rendezvény alatt a helyi vendéglátók is bekapcsolódtak a programba a résztvevők kiszolgálásával.
Második rendezvényünk "Idősek estje" címmel került megrendezésre 18-20:30 óráig. Ez a felnőtt, idős korosztályt célozta meg. A fellépők az ő igényeik kielégítése céljából helyi tánccsoport, fúvószenekar, könnyűzenei fellépők és egy ismert és közkedvelt humorista voltak. A műsorok közben vendégváró falatkákkal, frissítő teával szolgáltunk.
A megvalósult program eredményességét igazolja a résztvevők magas száma. A célunk egy könnyed szórakozási lehetőség biztosítása volt a felnőtt korosztály számára, mely nagy sikert aratott a jelen lévők körében.

A projekt befejezési dátuma: 2020.04.30.

A projekt azonosító száma: TOP-7.1.1-16-H-ESZA-2019-00936
Honlapkészítés - Design - Programozás - Hosting